Heat Beads briketter

 

Australia’s no. 1.

Heat Beads briketter er kort og godt Australia’s No.1 – ikke bare i Australien, men også i Danmark og andre europæiske lande. Brandet Heat Beads har eksisteret siden 1988 og blev introduceret i Danmark i 2003. Heat Beads viste sig hurtigt at være andre kul- og briketprodukter overlegne på en række funktionelle områder, bl.a en højere og mere konstant temperatur over tid. Egenskaber, som passer perfekt til nutidens grillkultur med langtidsstegning i kuglegrill og grillhygge med venner og familie.

Heat Beads – Australia’s No. 1 – er danskernes foretrukne grillbriket. Og hvorfor det? Måske bruger du allerede Heat Beads® briketter, når du griller, og ved derfor af erfaring, at Heat Beads® er australske grillbriketter i topkvalitet med en høj, stabil temperatur og ekstra lang brændetid. Heat Beads® er ”bedst i test” – hver gang. Tests udført af uafhængigt analyseinstitut

(Force Technology) bekræfter da også med al tydelighed, at Heat Beads® briketter brænder længere og bedre end andre grillbriketter på markedet. Høj ensartet temperatur over 180 grader i 4-5 timer gør Heat Beads® særdeles velegnede til langtidsgrillning i kuglegrill.Perfekt til alle dem, der gerne vil kunne stege et par pølser længe efter at hovedretten er færdigstegt og serveret. Briketterne tager lidt længere tid at få fuld varme på end andre briketter, men har til gengæld markedets bedste og længste brændetid.TIP Vidste du, at Heat Beads® restbriketter uden problemer kan genbruges, hvis blot der lukkes for luftspjæld i top og bund, inden de er brændt helt ud. Top op med restbriketter i grillstarteren næste gang du skal grille, så udnytter du dine Heat Beads® briketter 100%!

 

 

TEST Force Technology: Heat Beads® “bedst i test”Mange har oplevet at indkøbe gode råvarer, anskaffe gode vine til en hyggelig grillaften – og så kan der ikke opnås den optimale varme på grillen, og det er mere end ærgerligt!Derfor er en af de vigtigste parametre, som vi arbejder med, varme over tid, hvor den enkelte briket vurderes mht. hvor høj varme den afgiver i hvor lang tid – kun på denne måde sikres et godt grillresultat.

 

Heat Beads bliver løbende testet efter en såkaldt T180 test i samarbejde med Force Technology. Testen måler temperaturforløbet i en standardcylinder fra start til T180 (180° C).

Resultatet af alle tests viser, at Heat Beads briketter har en højere og mere konstant temperatur over længere tid end andre kul- og briketprodukter. Først efter mere end 4 timer når Heat Beads briketter en temperatur på 180°C – start temperatur: 340°C (målt når briketterne er klar til brug efter ca. 30 minutter efter optænding).Udover at være bedst i test mht. tids-temperaturforløb udmærker Heat Beads briketten sig ved, at man kan slukke for Heat Beads briketterne og genanvende dem senere, hvis man kun skal grille i kortere tid, ligesom der ikke opstår flammer, når fedt drypper ned på dem.