BIG AUSSIE BURGER

Big aussie burger med heat beads

Portioner: 6
Metode: Direkte
Temperatur: Medium

Ingredienser

  • 1 kg magert hakket oksekød
  • 100 g røget bacon, finthakket
  • 1 lille løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk. frisk chili, finthakket
  • 3 spsk. Dijon sennep
  • 2 spsk. worcestershire sauce
  • 1 æg, let pisket
  • 2 spsk. persille, hakket
  • 2 tsk. salt
  • 2 tsk. sort peber, friskkværnet
  • olivenolie til at grille

Tilbehør

  • 6 gode kvalitetsburgerboller eller ciabattastykker, delt i halve
  • 1 lille salathoved, blade adskilt
  • Karamelliserede løg
  • 12 skiver rødbeder
  • 12 skiver tomat
  • 12 skiver grillet bacon
  • 6 spejlæg
  • 6 skiver velsmagende ost
  • Tomatsauce eller ketchup

Metode

Forvarm din grill til medium-høj varme

For at lave bøfferne, blandes alle ingredienser med undtagelse af olien, i en stor skål. Brug hænderne til at blande det hele godt sammen. Form 6 bøffer, så pænt som du kan på ca. 2,5 – 3 cm tykkelse.

Pensl hver bøf let med olie, og placer dem på din grill.

Steg dem i 4 minutter på den ene side, hvorefter de vendes. Fortsæt med at stege dem, indtil de er tilberedt, som du kan lide dem. Dette afhænger af varmen fra grillen, tykkelsen af burger og naturligvis personlige præferencer.

Servering

Placer alt tilbehør på midten af bordet, så alle kan sammensætte deres burger, som de ønsker den.