GRILLET KÆNGURU

GRILLET KÆNGURU

Portioner: 4
Metode: Direkte
Temperatur: Høj

Kængurufileter er ganske tykke og kan derfor svære at få stegt helt igennem på en grill. Men det er faktisk også helt ok – for i virkeligheden er kænguru meget magert kød og faktisk bedst når det er rødt. Det er dog ikke alle der bryder sig om dette, så når du griller kænguru, skal du sørge for at få små fileter.

Ingredienser

  • 4 kængurufileter
  • 5 hele stjerneanis
  • 60 ml sojasovs
  • 60 ml Sichuan peber
  • 2 spsk. jordnøddeolie

Metode

Kvas stjerneanis til fint pulver i en morter. Stød Sichuan peber let, så de er omkring en fjerdedel af deres oprindelige størrelse). Alle ingredienser blandes og marineres i mindst 2 timer – natten over om muligt.

Luk kødet på den ene side ved at stege det i ca. 30 sekunder, vend kødet rundt og lad det stege i ca. 3 minutter. Vend igen og steg yderligere 3 minutter. Tag kødet af grillen, dæk det til og lade det hvile i ca. 8 minutter.