GRILLET TUN MED BBQ TAPENADE

GRILLET TUN MED BBQ TAPENADE

Portioner: 4
Metode: Direkte
Temperatur: Medium

Ingredienser

  • 4 x 100 g tunbøffer
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt og peber efter smag

Tapenade

  • 1 stor rød peberfrugt, frø fjernet, hakket
  • 250 ml oliven uden kerner
  • 125 ml basilikum
  • 2 spsk. citronsaft
  • 60 ml olivenolie

Metode

Gnid tunbøfferne med 2 spsk. olivenolie, salt og peber efter smag. Lad det marinere i 10-15 minutter.

Mix alle ingredienser til tapenaden i en foodprocessor, blend indtil glat og stil til side.

Når briketterne har fået et askelag, grilles tunbøfferne i 3-5 minutter på hver side (ideelt bør de stadig være en lyserøde på indersiden).

Servering

Tag tunbøfferne fra grillen, og anret dem på en tallerken med rigeligt tapenade og en lækker salat. Server eventuelt den resterende tapenade i en lille skål på bordet, så gæsterne har mulighed for at tilføje, som de vil.