Konkurrencebetingelser

Generelt om konkurrencen ”Heat Beads 50 års jubilæums-konkurrence”

Konkurrencen er udarbejdet af Fritz Schur Consumer Products og løber fra den 1. marts 2020 til og med den 30. juni. Du deltager i konkurrencen ved at udfylde formularen og indsende dine oplysninger via konkurrence-siden.

 

Præmier

1.-3. præmier: Der trækkes lod blandt alle deltagere uanset kæde og medie ift. den nationale konkurrence omkring at vinde ”Én rejse for 2 til Australien”. Vi trækker én vinder af den nationale konkurrence blandt alle, der har deltaget. Lodtrækningen foretages den 3. juli 2020 og vinderen får direkte besked. Præmien er ”Én rejse for 2 til Australien” til en værdi af 50.000 kr. i samarbejde med Australien Rejser.

Der trækkes lod blandt deltagere, der har set kampagnen i en af de deltagende kæders butikker eller medier. Deltagende kæder er Jem & Fix, Rema 1000, Coop (Kvickly, Super Brugsen, DagliBrugsen, Fakta), NETTO og Meny. Der er 1. – 3. præmier for hver af de deltagende kæder. Lodtrækningen foretages den 3. juli 2020 og vinderen får direkte besked.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Sådan gør vi

Vinderne findes gennem tilfældig lodtrækning blandt alle, der har udfyldt deres oplysninger. Vinderen vil blive kontaktet umiddelbart efter konkurrencens udløb via det oplyste telefonnummer. Hvis nummeret ikke virker, eller hvis vi ikke har kunnet komme i forbindelse med vinderen i løbet af én uge, forbeholder vi os ret til at trække en ny. Vindernes navne vil fremgå på vores hjemmeside.

 

Konkurrencevilkår og betingelser

Du kan kun deltage én gang per deltagende kæde – dubletter vil blive sorteret fra. For at kunne deltage i konkurrencen, skal du være bosat i Danmark og være fyldt 18 år. Ansatte i Fritz Schur Consumer Products, deres ægtefælle/samlever og familier kan ikke deltage i konkurrencen. Fritz Schur Consumer Products tager forbehold for trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer.

Fritz Schur Consumer Products A/S indsamler dine personoplysninger til brug for lodtrækning og kontakt af vindere. Læs vores persondatapolitik på https://www.heatbeads.dk/cookies-og-privatlivspolitik/

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev giver du dit samtykke til at modtage markedsføring i form af bl.a. nyhedsbreve, gode tilbud og andet information fra Fritz Schur Consumer Products A/S omkring Heat Beads og andre relaterede grillprodukter.

Oplysningerne gemmes i Fritz Schur Consumer Products A/S database og bliver altid behandlet efter Persondataloven. Du kan altid kontakte info@fscp.dk for at slette eller ændre i dine oplysninger.

 

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve fra Heat Beads.dk kan du altid klikke ”Afmeld nyhedsbrev” i bunden af nyhedsbrevet.