Portioner: 6-8 Metode: Inddirekte Temperatur: Medium Ingredienser 1 udbenet lammekølle på ca. 2 kg – [...]
Portioner: 4 Metode: Direkte Temperatur: Høj Kængurufileter er ganske tykke og kan derfor svære at [...]
Portioner: 8 Metode: Direkte Temperatur: Høj Kofta 500 g magert, hakket lammekød 1 stort rødløg [...]
Ingredienser 4 tsk. spidskommen ½ tsk. cayennepeber 1 tsk. stærk paprika 2 tsk. korianderpulver 1 [...]
Portioner: 4 Metode: Direkte Temperatur: Medium Ingredienser 4 x 100 g tunbøffer 2 spsk. olivenolie [...]
Portioner: 6 Metode: Indirekte Temperatur: Medium Ingredienser 2 stk. svinekødsspareribs 60 ml sød paprika 4 [...]
Portioner: 6 Metode: Direkte Temperatur: Medium Ingredienser 1 kg magert hakket oksekød 100 g røget [...]
Portioner: 4 spyd Metode: Direkte Temperatur: Medium Ingredienser 400g kyllingefars 80 ml friskrevet kokosnød 2 [...]
Portioner: 6 Metode: Direkte Temperatur: Høj Ingredienser 250 g smør 4 æggeblommer 60 ml eddike [...]